Välkommen på vernissage, onsdag 25 aug

Vi kickstartar säsongen med att officiellt inviga vårt konstsamarbete med Santa & Cole (trogna följare vet ju att vi redan har tjuvstartat lite). Som konstälskare är vi bubblande glada att nu kunna dela denna underbara (och ständigt växande) samling konstverk med er, omsorgsfullt handplockad och kurerad av våra vänner i Barcelona, Santa & Cole – som därmed fått ännu fler strängar på sin lyra. Kom till oss, sug in och använd som ren inspiration, föreskriv till ditt inredningsprojekt eller kanske kära ner dig och köp ett verk till din egen vägg därhemma. Eller tja, det ena utesluter ju inte det andra.

Vårt showroom förvandlas till ett galleri under hela vecka 34 (alltså 23-27 augusti) och på tal om bubblor så vill vi såklart att du ska komma på vår vernissage! Från Santa & Cole finns Dario Valero och Andrea Coll på plats för att visa och berätta mer om konstverken, trycktekniker, inramningar och allt annat som ryms inom galleriets värld.

Tid: Onsdag 25 aug kl 17-20
Plats: Dahl Agenturer showroom, Östra järnvägsgatan 23, Stockholm.

Då antalet platser är begränsade (vi fortsätter såklart att hålla lite avstånd) är det först till kvarn som gäller – så fyll i formuläret nedan och anmäl dig bums!

PSST!
Vi har öppet hus under hela veckan, så kan du inte komma på vernissagen är du varmt välkommen att slinka in när det passar.

Det här evenemanget är passerat, tack till er som kom!

Ajax loader
Fråga oss!
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, jpeg, pdf, doc, png, Max filstorlek: 283 MB.