Vår service

Dahl Agenturer består av ett sammansvetsat team på 14 personer. Med utgångspunkt från vårt huvudkontor och showroom i Stockholm samt våra andra två showrooms i Malmö och Göteborg deltar vi med kunskap och produkter i projekt över hela Sverige. 

Med snart 50 års erfarenhet i bagaget erbjuder vi en handplockad kollektion av mattor, belysning, konst och utomhusprodukter. Vi har vid det här laget samlat ihop till en lång lista av referensprojekt inom kontor, hotell, retail, läromiljöer och privata hem.

Vi hakar gärna på så tidigt som möjligt i projekten – helst redan på ritningsstadiet där vi gladeligen ställer upp som den där trygga och rutinerade sparringpartnern som bidrar med inspiration, kunskap och erfarenheter kring produkterna, budgetar, leveranser, hållbarhet och miljöcertifieringar eller varhelst vi behöver visa musklerna. 

Vi jobbar tajt med våra leverantörer och deras produktutveckling samt hållbarhetsarbete. På så vis kan vi finjustera vårt produktutbud så att det ständigt känns relevant, uppdaterat och motsvarar kundens behov.

Boka gärna in en visning i vårt showroom eller så kommer vi direkt till er!

Ajax loader
Fråga oss!
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, jpeg, pdf, doc, png, Max filstorlek: 50 MB.