Vår service

Dahl Agenturer består av ett sammansvetsat team på 13 personer. Med utgångspunkt från vårt showroom och kontor i Stockholm samt vår filial i Göteborg deltar vi med kunskap och produkter i projekt över hela Sverige. 

Med snart 50 års erfarenhet i bagaget erbjuder vi en handplockad kollektion av mattor och belysning. Vi har vid det här laget samlat ihop till en lång lista av referensprojekt inom kontor, hotell, retail, läromiljöer och privata hem.

Vi hakar gärna på så tidigt som möjligt i projekten – helst redan på ritningsstadiet där vi gladeligen ställer upp som den där trygga och rutinerade sparringpartnern som bidrar med inspiration, kunskap och erfarenheter kring produkterna, budgetar, leveranser, hållbarhet och miljöcertifieringar eller varhelst vi behöver visa musklerna. 

Vi jobbar tajt med våra leverantörer och deras produktutveckling samt hållbarhetsarbete. På så vis kan vi finjustera vårt produktutbud så att det ständigt känns relevant, uppdaterat och motsvarar kundens behov.

Boka gärna in en visning i vårt showroom eller så kommer vi direkt till er!

Prover & material

Vårt showroom rymmer ett stort lager av materialprover i alla tänkbara format, vi kallar det för vår godisbutik. Behöver du prover så hojar vi gärna förbi med vår egna lådcykel eller låter brevbäraren alt. cykelbudet göra sitt jobb. Du kan även beställa prover direkt via vår hemsida, använd bara det lilla plustecknet under respektive färg för att lägga till i din provkorg.

Ta gärna med dig ditt projektmaterial till oss, ta en kaffe samt gott om tid på dig och botanisera bland våra prover – vi finns alltid nära tillhands när du behöver ett bollplank, ett gott råd eller två.

Vi har utvecklat några olika samlingspärmar och boxar för att enkelt ge en pedagogisk och inspirerande översikt av våra mattkategorier. Smarta startverktyg för dig som jobbar med inredningsprojekt.

I vårt showroom finner du även hela vårt belysningssortiment. Kom in och kika, känn ljuset eller låna med till din provmöblering.

Vårt showroom

Vårt showroom & butik på Östra Järnvägsgatan är hjärtat och själen i vår verksamhet. Där samsas alltid de senaste nyheterna och vi jobbar hårt för att det alltid ska kännas inspirerande och trevligt att komma till oss. Här hittar du förutom mattor, möbler och belysning även tyger från våra kollegor på Astrid samt ljudlösningar från Aloud.

Vår önskan är att vårt showroom ska fungera som en naturlig hub – en samlingsplats och ett coworkingställe.. ja kort och gott ett ställe du bara vill hänga på. 

Vill du använda vår lokal till ett event, möte, konferens, pressrelease eller liknande?
Kontakta oss så löser vi det.

Skapa moodboard

Du vet väl att du kan skapa dina egna moodboards här på vår hemsida? Ok, nu vet du. Det är supersmidigt, håll bara utkik efter de små hjärtsymbolerna som syns under varje produkt och unikt färgprov.

Du kan skapa hur många moodboards du vill, letar du efter en specifik färg för din matta kan du enkelt sortera dig fram genom våra färdiga färgteman – använd filterfunktionen för att snabbt hitta det du söker.

Hantera alla dina pågående moodboards här.

Projektanpassning

Vi brinner för att tolka kundens vision och tillsammans ta fram kundanpassade lösningar, kanske ett eget unikt mattmönster eller produktion av en matta i specialfärg. Vi har lång erfarenhet av att plocka fram produkter så att ni kan skapa en kundunik inredning till er kund. Vi håller er i handen och guidar er genom vårt sortiment samtidigt som vi ser till att rätt underlag, ritningar och tekniska krav snabbt kommer till våra leverantörer, så att ni i lugn och ro kan ägna er fullt åt den kreativa processen.

Exempel på anpassningar vi gjort hittills är egna mönster bland printade, handtuftade och vävda mattor samt modifierade färgskalor specialanpassade för specifika kontors- och hotellprojekt.
På belysningsfronten har vi lackat hela armaturer enligt en viss RAL eller NCS-kulör samt även färgat in bomullsband till lampskärmar i olika specialfärger, anpassat storlekar samt gjort flera andra tekniska förändringar, stora som små.

Utmana oss och låt oss vara länken mellan dig och våra leverantörer.

Dahl digital

Dahl digital låter ju ballt, men vad är det egentligen? Jo, vi “möts” på den digitala plattform som passar dig bäst, t.ex. Skype, Teams, Zoom eller Google Meet. Där går vi kanske bara igenom de allra senaste nyheterna, eller så doppar vi tårna i lite av varje ur hela vår kollektion, eller så väljer du att göra en djupdykning i någon av presentationerna här nedan?

Santa & Coles internationella projekt

Återvunna, miljösmarta produkter

Våra vävda mattor

Pet Lamp

Våra textila plattor

Act of Caring

Vi har inlett ett samarbete med Act of Caring, ett koncept för att öka livslängden på möbler, ytor, material och objekt. Sortimentet består av rengörande och vårdande produkter doftsatta med de finaste naturliga eteriska oljorna som gör din stund när du vårdar till en härlig upplevelse.

Produkterna är anpassade och specifika för en viss materialtyp. Tillverkning sker i Sverige, i en produktion som drivs med grön el. Flaskorna är tillverkade av 100% återvunna PET-flaskor och inga ytterförpackningar används.
Ingredienserna är naturliga, bra för dig, bra för miljön. Marmorvaxet kan till och med användas på din hud, ”skincare for objects”.

Vi kommer på sikt även att erbjuda Care Bars, d.v.s. vi kommer ut till er och vårdar specifika material och ytor som kräver extra stort kunnande i form av vård och hantering. Ni hittar flera av produkterna från Act of Caring under vår produktflik materialvård.

För hela sortimentet besök theactofcaring.com
Make things last!

Ajax loader