Hej världen!

Äntligen kan vi släppa lös vår nya och förbättrade hemsida. Den har flera smidiga funktioner att ta hjälp av och vi hoppas att ni ska gilla den lika mycket som vi gör. Om vi måste välja ut två saker (för det måste vi väl?) så tror och hoppas vi kanske att de här två kommer vara lite extra uppskattade och användbara för dig som är t.ex. arkitekt eller inredare:

Skapa dina egna moodboards – lägg till dina mattkulörer eller favoritlampor, i stunden eller i inloggat läge (då kan du spara flera teman och kanske finjustera lite nästa gång du loggar in). Håll bara utkik efter den lilla hjärtsymbolen under varje produkt/färgskala.

Beställ enkelt dina önskade färgprover – klicka bara på de färger du vill beställa med hjälp av plustecknet och använd sedan varukorgen för att ”checka ut” så skickar vi proverna direkt till dig.

Vi vill även rikta ett stort TACK till det fantastiska gänget på Fem Punkter (med Sebastian och Magnus i spetsen) som har byggt hemsidan så strålande utifrån vår skiss och våra (ibland krångliga) behov. Vi lyfter på våra hattar!

Ajax loader
Fråga oss!
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, jpeg, pdf, doc, png, Max filstorlek: 283 MB.