Mönsterbonanza med A Rum Fellow, onsdag 22 nov

*” anger obligatoriska fält

Lunchpass 15 maj

Lunchseminarium med Ed. art – samtal om konst
Lunchpass 15 maj

Lunchpass 16 maj

Lunchseminarium med Ed. art – samtal om konst
Lunchpass 16 maj
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välkommen till oss för att träffa Caroline och Dylan – det charmiga paret bakom vår sprillans nya mattleverantör A Rum Fellow. Och/eller anmäl dig till en av våra vävworkshops där vi väver tillsammans på små minivävstolar!

Från sin studio i Londons utkanter och via sitt showroom i Notting Hill skapar de dessa fantastiska mönster som vi internt börjat kalla för Märta Måås 2.0. Vi har nu hela deras flatvävda kollektion här hos oss samt även större prover på varje färgställning, frågar du extra snällt så får du låna med dig.

Mattorna handvävs i Indien under noga överseende av Dylan och Caroline som genom årens många resor byggt upp ett lyhört och lokalt samarbete. Hela kollektionen är Goodweave-certifierad för att säkerställa att arbetsförhållanden och villkor är rättvisa – och framförallt med nolltolerans mot barnarbete. Läs gärna mer om Goodweave på goodweave.org.

Då vissa mönster kräver extra precision och erfarenhet har det visat sig med tiden att flertalet av vävarna ofta vill hålla sig till ett visst mönster som de behärskar till fullo. Varje matta passerar sedan London innan de når slutkund, med Carolines öga för detaljer klipps t.ex. en överflödig tråd bort innan den slutligen skickas vidare till oss (dig).

Uttrycket ”a rum fellow” är ett gammaldags brittiskt uttryck för en udda person eller lite av en outsider – något Caroline och Dylan tyckte passade in perfekt på dem, då de inte riktigt vill vara som andra utan göra saker på sitt sätt – alltid med mönstren och hantverket i första hand.

Varmt välkommen till oss för en dag i mönstrens och färgpraktens tecken!

Dahl Agenturer
Östra Järnvägsgatan 23
111 20 Stockholm
Hitta till oss

Ajax loader
Fråga oss!
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, jpeg, pdf, doc, png, Max filstorlek: 283 MB.