Flanders Fields

Välkommen till oss för en utställning av designstudenten Ellen Corps examensarbete från Malmstens furniture studies, i samarbete med Dahl Agenturer och Borås Tapeter. Temat för arbetet är ”Förändring”, genom en gestaltning av livets olika skeden. I möbler, textil, matta och tapeter visat utvecklingen från barnets nyfikenhet till den vuxna och livserfarna kvinnan. Ellen har designat ett sideboard, en matta, ett vitrinskåp och tre tapeter.

”Mina tidigare arbeten på Malmstens tar avstamp i att möbler bör ha en större uppgift än att bara vara en funktion i våra hem. Att tillåta en möbel att berätta en historia är att ge möbelns en egen röst.

Vad vill jag att mitt examensarbete ska representera? Förändring har varit temat, något som vi alla kan relatera till. Detta har jag gjort genom tre skeden i livet; barndom, att växa upp och att åldras. Livscykeln representeras genom bild och mönster på olika material i olika tekniker.

Jag bestämde mig för att göra tre objekt, där varje enhet kopplas till en tapet och visar utvecklingen i ett större perspektiv.”

Vernissage 4 juni kl 17-21
OSA till event@dahlagenturer.se

Utställningen pågår fr.o.m. 5 juni t.o.m. 12 juli.

Dahl Agenturer
Östra järnvägsgatan 23
111 20 Stockholm
Hitta till oss

Ajax loader
Fråga oss!
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, jpeg, pdf, doc, png, Max filstorlek: 283 MB.