ENTIÈRE Artist Talk / Lunch 5 dec kl. 12

ENTIÈRE studio verkar inom inredning, identitet och utställningsdesign, med ett tvärdisciplinärt och experimentellt angreppssätt. Studion, som består av duon Charlotte Ryberg och Olle Duhlin, presenterar delar av studiokollektionen ’LES OBJETS – Artisan Collection for a Creative Lifestyle’. Möbler och inredningsdetaljer med emfas på det specialanpassade, unika/limiterade och ofta med effektfulla ytbehandlingar, som låter traditionella tekniker och material möta ett samtida och karaktärsfullt uttryck.

Artist Talk / Lunch 5 dec kl. 12
Kort presentation av studion och det experimentella arbete med kollektionen. Botanisera bland färg- och materialprover. Under denna artist talk får du också ta del av möjligheterna med de textila skärmarna ’Sequence’, som tillverkas för hand av studion, specifikt efter dina önskemål av mönster och färger.

Missa inte chansen att djupdyka i alla möjligheter tillsammans med Charlotte. Varje Sequence är unik och under lunchen finns det också möjlighet att få med dig en egen mini-mock-up av en projektanpassad Sequence – som har förärats med betydande biroller i både ’Solsidan’ och ’Så mycket bättre’ och du beställer dem genom oss.

Begränsat antal platser, OSA snarast till:
event@dahlagenturer.se

Dahl Agenturer
Östra järnvägsgatan 23
111 20 Stockholm

Ajax loader
Fråga oss!
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, jpeg, pdf, doc, png, Max filstorlek: 283 MB.