’CURVED COLORS’
av Marie Dreiman

Vi rivstartar vår medverkan i Stockholm Creative Edition med att lansera vår helt nya kollektion ullmattor, ’CURVED COLORS’ – designade av färggeniet Marie Dreiman.

’Nynna i färg’, en metod som Marie Dreiman använder i sitt arbete som inredningsarkitekt och formgivare (se Filter Studio) för att hitta färgklanger och ackord som svänger. Precis som i musik kan det både bli harmoniskt och kanske lite förutsägbart, eller låta skevt och falskt men kanske… helt underbart. Det slår an någonting. Det uppstår resonans.

Arbetet med kollektionen ’CURVED COLORS’ är mitt i processen. Det som visas är en ’sneak peak’ på vad som kommer. En serie mattor i olika mönsterbilder där ’böjda färger’ retar sinnet. Som ett måleri med garn där ljus och betraktningsavstånd spelar in.

Besök vår utställning på östra järnvägsgatan 23 och kliv rakt in i Marie Dreimans kreativa värld. Den färgglada och flexibla kollektionen tillverkas i Blekinge för oss efter beställning och storlekar och lugghöjd kan varieras.

Öppettider under Stockholm Creative Edition 23-29/9:
On-to 9-19
Fre 9-20 (cocktail 17-20)
Lö-sö 11-14
Må-on 9-19

Anmäl dig till ett av våra fem ’ARTIST TALKS’ här nedan – då har vi Marie Dreiman på plats för att berätta mer om kollektionen och designprocessen.
Kl 12.00 eller 14.00 – torsdag 23/9 och onsdag 29/9. Begränsat antal platser!

EXTRAINSATT PASS! 29/9 kl 17.30

Det här evenemanget är passerat, tack till er som kom!

Ajax loader
Fråga oss!
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, jpeg, pdf, doc, png, Max filstorlek: 283 MB.