Så jobbar vi

Vår verksamhet står på två stadiga ben, det ena benet stavas Dahl Agenturer och det andra benet kallar vi Dahl by Dahl. Som Dahl Agenturer agerar vi kreativt bollplank och länk mellan arkitekt och leverantör. Då vi har 40 års erfarenhet av att arbeta med mattor har vi vid det här laget en diger referenslista med stora hotell- och kontorsprojekt där vi bidragit med både kunskap och produkter.

Vi är passionerade i allt vi gör och försöker alltid bjuda in till en öppen och kreativ dialog mellan arkitekter, fastighetsägare, golvläggare och slutkunder, och därmed ligga steget före vad gäller färgval, miljö, budget, leveranser och dylikt - i varje unikt projekt. Vi bokar gärna in en visning i vårt showroom eller kommer direkt till er. Inget projekt är för litet eller för stort, så utmana oss!

Sidospåret (eller vårt kärleksbarn om du så vill!) Dahl by Dahl är vår mattstudio och butik dit du kommer som privatperson för de små detaljerna (såväl som de stora) till ditt hem. Låt oss ledsaga dig genom den, vid första anblicken, snåriga mattdjungeln. Vi är specialiserade och kan allt om mattor till alla tänkbara miljöer. Ta del av vårt handplockade sortiment av inredningsdetaljer, belysning, möbler och vintage.