Medarbetare

 ?kontakt_linda

ÄGARE & FÖRSÄLJNING

Syrran som från distans i Holland syr ihop våra samarbeten och events (t.ex. Beckmans Dare Your Dreams och våra Mischmasch Special-seminarier). Brinner för den kreativa processen; att i dialog med kreatören vara med och förverkliga deras vision och få fram oväntade materialmöten, färger och strukturer i mattornas värld.

Foodjunkie som älskar att resa och uppleva andra kulturer genom mat och vin. Samlar på kokböcker & har över 100st. Plöjer alla matlagningsprogram på TV, med en förkärlek till BBC Food och Jamie Oliver. Har ständigt några böcker på nattduksbordet.

Mobil: 070-495 70 41
linda.dahl@dahlagenturer.se

 ?kontakt_alex

ÄGARE & FÖRSÄLJNING

Brorsan. Nätverkare och mingelproffs av rang med ett kontaktnät större än gula sidorna. Känner allt och alla i branschen; arkitekter, inredare, beställare, entreprenörer, fastighetsägare och slutkunder.

Livsnjutande modelejon som alltid reser med stil. Har en stark passion för vintage och antikviteter och dekorerar ständigt vårt showroom med nya fynd. Aktiv och engagerad fotbollspappa som ofta cyklar till jobbet (i ur och skur). Dessutom lite av en feeder som hela tiden pysslar om personalen med bakverk, ostar och vin.

Mobil: 070-510 02 09
alexander.dahl@dahlagenturer.se

FÖRSÄLJNING

Vår supersociala kreatör med mångårig erfarenhet i branschen. Agerar kreativt bollplank i projekt och sprutar ur sig offerter på löpande band. Går i gång på det taktila, strukturer och materialmöten.

Svartklädd och stilig mopedåkare som finner inspiration i det visuella, helst foto. Har lätt till (sitt väldigt smittande) skratt och ser alltid det komiska, både i sig själv och vardagssituationer. Förutom dottern Elin (som ibland hjälper till vid våra events) och hunden Alba så kretsar livet kring mat och vin.

Direkt: 08-551 175 86
Mobil: 076-017 52 52
monika.trondle@dahlagenturer.se

FÖRSÄLJNING

Känner du dig vilse i vårt sortiment eller behöver hjälp med vilken matta du ska välja till ditt projekt & Boka in en visning eller presentation hos oss eller er så rycker Jennifer ut snabbare än ni hinner säga "mattlangett" (och ser samtidigt till att ert materialbibliotek med pärmar och mattboxar motsvarar era behov).

Stockholmstjej med franska gener. Utbildad inom textil och konfektion och har en förkärlek för öar; speciellt Korsika och Aruba. Med sina gröna fingrar blandar hon obehindrat smoothies likväl som den perfekta odlingsjorden.

Direkt: 08-551 175 83
Mobil: 070-766 45 17
jennifer.jacoel@dahlagenturer.se

FÖRSÄLJNING GÖTEBORG & ÖVRIGA LANDET

Vår förlängda arm ut i resten av Sverige. Med sin bas i Göteborg ser hon till att serva arkitekter och golvläggare med prover och offerter men framför allt med sin kunskap och mångåriga erfarenhet från textila golv- och akustikbranschen. Går igång lite extra när det vankas hotellprojekt (hint, hint).

Lättsam galenpanna (hennes egna ord) med rötterna i Värmland. Grym sagoberättare som gillar fart och fläkt och saker som rör på sig (läs: snabba tyska bilar). Älskar löpning, snö, italienska viner och mat (bangar aldrig en ny bantningsmetod).

Mobil: 079-011 74 01
agneta.stjarnlof@dahlagenturer.se

BUTIKSFÖRSÄLJNING TISCA & LOUIS DE POORTERE

Ser till att alla mattbutiker runt om i landet har rätt material, info och priser från oss. Med lång erfarenhet från mattbranschen och ett gediget designintresse passar Per-Åke som handen i handsken hos oss (även om vi ser honom live alltför sällan).

Tar gärna med sig racercykeln på semestern och inspireras av att upptäcka nya platser från sadeln - gärna utsikten från höga berg han nyss cyklat upp för. Har helst franskt eller italienskt i glaset, oavsett om det bubblar eller inte. Husse till bästa kompisen, hunden Molle. Bilar och golf är något som också står högt i kurs.

Mobil: 072-454 36 50
per-ake@dahlagenturer.se


SÄLJASSISTENT


Vår Nyköpingsbo som hjälper till där det behövs bäst; offerter och säljsupport.

Har bott 11 år i Göteborg där hon tillsammans med maken renoverade och sålde lägenheter, som är deras gemensamma intresse. Inredningsintresset är stort och var som så många gånger förr vägen in till Dahlfamiljen då Jenny gick en inredningskurs och gjorde sin praktik hos oss. Faller för rum och inredning som är smart, vacker och skapar "den där känslan". Nybliven hundägare till Lilly, familjens busfrö. Förälskad i Italien och att bo på vingård. Drömmer om att börja spela tennis.

Mobil: 070-746 43 49
jenny.alesand@dahlagenturer.se


FÖRSÄLJNING

Designutbildad och körsjungande dalkulla som bokar in besök och ser till att du får de prover och material som du behöver.

Älskar färg och form samt att skapa med händerna; "teknik och material spelar mindre roll". Hämtar sin kraft och energi ur naturen och drömmer om att bo i ett gammalt torp. Har exceptionellt gröna fingrar och alldeles för många växter hemma (kanske just därför?).

Mobil: 073-561 10 13
johanna.nilsson@dahlagenturer.se

ORDER & LEVERANSER

Har du fått en ordererbekräftelse från oss bär den med största sannolikhet Annas signatur. Med sin mångåriga erfarenhet i gamet kan hon allt (och lite till) som du behöver veta om mattor, langetteringar, bandkanter och priskalkyler. Och såklart även de där andra produktfrågorna (stora som små) som du behöver hjälp med.

En jordnära jämtländska med scoutheder som trivs allra bäst på fjället; och ja, det är ofta precis så där idylliskt som ni tänker er - skoter, sjö, pimpling och mat över öppen eld.

Direkt: 08-551 175 88
Mobil: 070-092 62 00
anna.gustafsson@dahlagenturer.se

SHOWROOMANSVARIG

Vår glada skånska som håller vårt showroom och butik i topptrim, skickar prover och ser till att saker och ting ligger på sin rätta plats (vilket i sig är ett heltidsjobb). Det är Sara som hjälper dig när du shoppar i vår butik eller webshop Dahl by Dahl.

Med sin yrkesutbildning inom handel och detaljhandel samt med erfarenhet från modebranschen är hon som klippt och skuren för oss. Egenlagade middagar med kompisarna samt resor (gärna till USA) står konstant högt i kurs.

Mobil: 073-927 96 80
sara.hagg@dahlagenturer.se


PAPPALEDIG!

GRAFISK FORMGIVARE 


Dalmas som med ena handen styr hela vår grafiska profil; hemsida, nyhetsbrev, Instagram, inbjudningar och trycksaker. Den andra handen rycker in varhelst det behövs bäst.

Konstutbildad filmvetare som även jobbat som mc-bud. Gillar tuschpennor, roadtrips, motorcyklar och apor.
Spelar tennis med enhandsbackhand och vinylskivor med tvåhandsfattning. Är även med i tre olika matlagningsklubbar.

Direkt: 08-551 175 84
Mobil: 073-246 41 46
daniel.krigh@dahlagenturer.se

MAMMALEDIG!

ORDER & LEVERANSER

Vår kvickfingrade spindel i nätet som med ett leende på läpparna och en säker hand sköter om hela kedjan hos oss från order till leverans. Jobbar i par med Anna och i team med alla! Utbildad spaterapeut som ofta och gärna spenderar tid på hästryggen eller med hunden Mozart. Är även en flitig konsertbesökare som under helgerna metodiskt brunchar sig igenom Stockholms restauranger en efter en.

Förutom bruncher och sallader slukas även filmer på löpande band (och det gör inget om det är ett kostymdrama).

Direkt: 08-551 175 82
kristin.viklund@dahlagenturer.se