Kontakt

Dahl Agenturer
Östra Järnvägsgatan 23
111 20 Stockholm
Telefon: +46 (0)8 665 70 41
Fax: +46 (0)8 665 70 16
E-mail: info@dahlagenturer.se

Öppettider: mån-fre 08-17 

Hitta till oss

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Pinterest
Prenumenera på våra utskick
Shoppa loss i vår webshop

linda_kontakt

Vår VD som oftast hittas ute hos arkitekterna med ett mattprov under armen. Jobbar i team med Monika. Brinner för den kreativa processen; att i dialog med kreatören vara med och förverkliga deras vision och få fram oväntade materialmöten, färger och strukturer i mattornas värld.

Foodjunkie som älskar att resa och uppleva andra kulturer genom mat och vin. Samlar på kokböcker – har över 100st. Plöjer alla matlagningsprogram på TV, med en förkärlek till BBC Food och Jamie Oliver. Har ständigt några böcker på nattduksbordet.

Mobil: 070-495 70 41
linda.dahl@dahlagenturer.se

alex_kontakt

Nätverkare och mingelproffs av rang med ett kontaktnät större än gula sidorna. Känner allt och alla i branschen; arkitekter, inredare, beställare, entreprenörer, fastighetsägare och slutkunder. Jobbar med fast inredning i team med Daniel.

Livsnjutande modelejon som alltid reser med stil. Har en stark passion för vintage och antikviteter och dekorerar ständigt vårt showroom med nya fynd. Aktiv och engagerad fotbollspappa som ofta cyklar till jobbet (i ur och skur). Dessutom lite av en feeder som hela tiden pysslar om personalen med bakverk, ostar och vin.

Mobil: 070-510 02 09
alexander.dahl@dahlagenturer.se

daniel_kontakt

Dalmas som med ena handen styr hela vår grafiska profil; hemsida, nyhetsbrev, inbjudningar och foton (musiken i vårt showroom styr han med järnhanden). Den andra handen rycker in varhelst det behövs bäst.

Konstutbildad filmvetare som även jobbat som mc-bud. Gillar tuschpennor, roadtrips, motorcyklar och apor.
Spelar tennis med enhandsbackhand och vinylskivor med tvåhandsfattning. Är även med i tre olika matlagningsklubbar.

Direkt: 08-551 175 84
Mobil: 073-246 41 46
daniel.krigh@dahlagenturer.se

monika_kontakt

Vår supersociala kreatör med mångårig erfarenhet i branschen. Jobbar med lös inredning i team med Linda och agerar kreativt bollplank i projekt. Går i gång på det taktila, strukturer och materialmöten. Och det är Monika som ständigt förnyar och utvecklar vårt showroom och material.

Svartklädd och stilig mopedåkare som finner inspiration i det visuella, helst foto. Har lätt till (sitt väldigt smittande) skratt och ser alltid det komiska, både i sig själv och vardagssituationer. Förutom dottern Elin (som ofta hjälper till vid våra events) och hunden Alba så kretsar livet kring mat och vin.

Direkt: 08-551 175 86
Mobil: 076-017 52 52
monika.trondle@dahlagenturer.se

Kristin_web

Vår kvickfingrade spindel i nätet som med ett leende på läpparna och en säker hand sköter om hela kedjan hos oss – från order till leverans. Jobbar i team med alla!

Utbildad spaterapeut som ofta och gärna spenderar tid på hästryggen eller med hunden Mozart. Är även en flitig konsertbesökare som under helgerna metodiskt brunchar sig igenom Stockholms restauranger en efter en.

Förutom bruncher och sallader slukas även filmer på löpande band (och det gör inget om det är ett kostymdrama).

Direkt: 08-551 175 82
kristin.viklund@dahlagenturer.se

jennifer_kontakt

Vår glada hälsoguru som skapar ordning och struktur för allt mellan himmel och jord; i vårt showroom, i våra materialboxar och kring våra events t.ex.

Stockholmstjej med franska gener. Utbildad inom textil och konfektion och har en förkärlek för öar; speciellt Korsika och Aruba. Med sina gröna fingrar blandar hon obehindrat smoothies likväl som den perfekta odlingsjorden. Syns ofta på stan med sin yogaväska över axeln.

Direkt: 08-551 175 83
Mobil: 070-766 45 17
jennifer.jacoel@dahlagenturer.se

kontakt_lena

Urstockholmare som i team med Kristin håller ordning på våra transporter och leveranser (såväl som på sina kollegor). En administratör ut i fingerspetsarna med mångårig erfarenhet från telefoni/juridik/ekonomibranschen.

Hönsmamma med stort hjärta som pysslar om sina nära och kära och aldrig bangar en Thailandsresa. Hopplös romantiker (drömmer sig gärna bort med hjälp av Jane Austen och Emily Brontë-filmatiseringar) som dock alltid har ett av sina långa ben kvar i verkligheten (i bokhyllan samsas Kafka med Émile Zola).

(TJÄNSTLEDIG!)

kontakt_agneta

Vår förlängda arm ut i resten av Sverige. Med sin bas i Göteborg ser hon till att serva arkitekter och golvläggare med prover och offerter men framför allt med sin kunskap och mångåriga erfarenhet från textila golv- och akustikbranschen. Går igång lite extra när det vankas hotellprojekt (hint, hint). Men oavsett projekt, tveka inte att boka in ett möte hos er!

Lättsam galenpanna (hennes egna ord) med rötterna i Värmland. Grym sagoberättare som gillar fart och fläkt och saker som rör på sig (läs: snabba tyska bilar). Har joggat i de flesta svenska städer och hittills avverkat tre Göteborgsvarv. Drömmer om sitt första maraton. Älskar snö, italienska viner och mat (bangar aldrig en ny bantningsmetod).

Mobil: 079-011 74 01
agneta.stjarnlof@dahlagenturer.se

kontakt_anna

Har du fått en offert från oss bär den med största sannolikhet Annas signatur. Med sin mångåriga erfarenhet i gamet kan hon allt (och lite till) som du behöver veta om mattor, langetteringar, bandkanter och priskalkyler. Och såklart även de där andra produktfrågorna (stora som små) som du behöver hjälp med.

En jordnära jämtländska med scoutheder som nyss påbörjat sin andra sejour här hos oss, något vi är väldigt glada för. Trivs allra bäst på fjället; och ja, det är ofta precis så där idylliskt som ni tänker er - skoter, sjö, pimpling och mat över öppen eld.

Direkt: 08-551 175 88
Mobil: 070-092 62 00
anna.gustafsson@dahlagenturer.se

kontakt_sara

Vår glada skånska som håller vårt showroom och butik i topptrim, skickar prover och ser till att saker och ting ligger på sin rätta plats (vilket i sig är ett heltidsjobb). Det är Sara som hjälper dig när du shoppar i vår butik eller webshop Dahl by Dahl.

Med sin yrkesutbildning inom handel och detaljhandel samt med erfarenhet från modebranschen är hon som klippt och skuren för oss. Egenlagade middagar med kompisarna samt resor (gärna till USA) står konstant högt i kurs.

Mobil: 073-927 96 80
sara.hagg@dahlagenturer.se