DA GOES MILANO!

Häng med oss under Milanoveckan! Vi är som vanligt med lite överallt och tar det här pedagogisk i tur och ordning. Hoppas vi ses! Vi tar avstamp och kickar igång veckan på fantastiska Bagni Misteriosi - tillsammans med minst lika fantastiskt sällskap. Vi ackompanjerar den ljumma poolkvällen med det senaste ur vårt sortiment. Så hoppa i och gör bomben i det här utbudet:

Dagen efter ses vi hos våra kära spanska vänner Santa & Cole för ett par lunchdrinkar i deras monter C-16, Hall 9. Vi ger dig en personlig guidad tour bland deras senaste armaturer. Si claro?

Dagen efter dagen efter fortsätter vi det spanska temat och bjuder tillsammans med PET Lamp in till cocktails hos underbara Rossana Orlandi (där det fullkomligt dräller av PET-lampor). Vi startar kl 19 och fortsätter tills ni säger stopp. Bienvenue!

Till sist hoppas vi att ni även tar er en titt på vad tokstollarna hos Van Besouw har hittat på - de har översatt Rembrandtmålningar till mattor - missa inte! Masterly Milano (Dutch Pavilion), Palazzo Francesco Turati, Via Meravgli 7.