Hotellseminarium 15/9

SEMINARIUM! Vårt populära fredagslunchkoncept Mischmasch gör storstilad comeback med hjälp av Nadia Tolstoy från Tengbom. Välkommen till oss och ta del av Nadias trendspaningar, tankar och visioner kring framtidens (och dagens) hotell:

"Hotell har som bekant gått från att vara en plats att sova på till att bli en viktig del av upplevelseindustrin. Var vi bor på semestern och tjänsteresorna blir allt mer en del av vårt personliga varumärke, ofta flitigt marknadsfört genom sociala medier. Det innebär stora och nya affärsmöjligheter för hotell som nischar sig och ligger i framkanten av utvecklingen. Konstgalleri i stället för lobby, Nya Food & Beverages-koncept eller robotreceptionister... vad gäller just nu?

I detta inspirationsseminarium tar Tengboms inredningsarkitekt och retailexpert Nadia Tolstoy oss med på en resa från storstadens high-tech-puls till paradisöns privata och superexklusiva sfär. På vägen låter hon oss skratta och förfaras när hon delar med sig av både hårda fakta såväl som spektakulära visioner för framtiden."

Tid och plats: Fredag 15/9 kl 12-14 (seminariet startar "direkt", dvs ett par minuter efter kl 12). Dahl Agenturer, Östra Järnvägsgatan 23, Stockholm.

Anmäl dig här! (först till kvarn